Randweg West gaat maandag deels dicht voor aansluiting KFC

Print
Randweg West gaat maandag deels dicht voor aansluiting KFC

Aan de Randweg West in Nederweert wordt de wegafsluiting voorbereid. Afbeelding: De Limburger

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De Randweg West in Nederweert wordt maandag deels afgesloten vanwege werk aan de weg. In ongeveer twee weken wordt in zuidelijke richting een aansluiting richting KFC gemaakt.

Vanaf de rotonde aan de Molenweg richting McDonald’s zal de Randweg West ruim twee weken afgesloten zijn voor alle verkeer. Het verkeer ter plaatse wordt omgeleid via Ouwijck. De carpoolplaats is alleen bereikbaar vanuit zuidelijke richting, dus vanaf de Randweg Zuid (N275). Het verkeer vanaf McDonald’s richting de rotonde Molenweg heeft normale doorgang, maar wel met een snelheidsbeperking van 30 kilometer per uur. Vanaf de Randweg West wordt een aansluiting gemaakt richting Stadspoort waar inmiddels Kentucky Fried Chicken (KFC) is verschenen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen