Voormalig F1-baas Ecclestone (89) opnieuw vader geworden

Bernie Ecclestone met zijn vrouw Fabiana. © AD/Pim Ras

Bernie Ecclestone is op zijn 89ste opnieuw vader geworden. De voormalig eigenaar van de Formule 1 verwelkomt zijn eerste zoon, Ace, op de wereld. Uit eerdere relaties had de Brit al drie dochters.

Redactie

Volgens het Zwitserse medium Blick maken zijn vrouw Fabiana (44) en zoon het goed. ,,Ik ben zeer trots”, vertelt Ecclestone. ,,Alles ging probleemloos. Na 25 minuten was de geboorte voorbij”, voegt een opgeluchte Fabiana toe.

Ecclestone heeft naast Ace nog drie kinderen. Met zijn eerste vrouw Ivy kreeg hij een dochter Deborah. Zij is inmiddels 65. Met de Kroatische Slavica kreeg hij twee dochters, Petra (32) en Tamara (36).

Dat Ecclestone zelf al op zeer hoge leeftijd is, maakt hem niet angstig. ,,Op mijn leeftijd ben je niet meer bang voor de dood. Het is alleen belangrijk dat Fabiana en de baby in orde zijn. De geboorte van mijn eerste zoon is een nieuw hoogtepunt in mijn leven.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal