Voormalig Roda-doelman Anton Scheutjens keeperstrainer bij Ajax

Anton Scheutjens (links) in zijn periode als keeperstrainer bij PSV, met naast hem conditietrainer Egid Kiesouw. © PICS UNITED

Anton Scheutjens wordt de nieuwe keeperstrainer van Ajax. De voormalige Roda JC-doelman komt over van Almere City en tekent een tweejarig contract.

redactie

Scheutjens is de opvolger van Carlo l’Ami, die wel zijn contract met een jaar heeft verlengd. Voor hem wordt nog gezocht naar een nieuwe functie binnen de technische staf van Erik ten Hag.

De 52-jarige Scheutjens was zelf als doelman behalve voor Roda JC ook actief voor Helmond Sport, PSV en Go Ahead Eagles. Na het beëindigen van zijn actieve carrière werd de Brabander keeperstrainer. Scheutjens werkte onder meer meerdere seizoenen bij Roda JC, FC Kopenhagen en PSV.

Winston Bogarde, die de laatste maanden al veel te zien was bij Ajax, is ook voor komend toegevoegd aan de staf van Erik ten Hag.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal