Vijf supers van Heerschap switchen van Jumbo- naar AH-formule

Print
Vijf supers van Heerschap switchen van Jumbo- naar AH-formule

De opening van de nieuwe Jumbo-winkel in de Weerter wijk Leuken in 2018. Afbeelding: Peter Schols

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Heythuysen / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Vijf van de zes supermarkten van de Heerschap Groep (nu Jumbo) gaan vanaf januari 2022 over op de Alberrt Heijn-formule.

De supermarkten in Heythuysen, Nederweert en die in de Weerter wijken Boshoven, Leuken en Moesel worden getransformeerd tot AH-filialen, de supermarkt aan het Collegeplein in het centrum van Weert blijft Jumbo. De overeenkomst tussen de Heerschap Groep en Jumbo eindigt 31 december 2021, directeur/eigenaar Stan Heerschap kiest daarna voor de AH-formule, de producten van Bakkerij Heerschap worden toegevoegd aan het Streeckgenoten assortiment van de AH.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen