Gratis elektrisch lezen via de bieb

Print
Gratis elektrisch lezen via de bieb

Afbeelding: Getty Images

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

De Heuvellandbibliotheken openen deze zomer de gratis app met e-books van de Vakantiebieb. Daar kunnen ook lezers zonder bibliotheek abonnement terecht.

In de app staan circa dertig gratis e-books voor kinderen en volwassenen. Om ze te lezen is een tablet of smartphone nodig; de boeken zijn niet te downloaden op de e-reader.

Ook is er de VakantieLuisteren app. Daarin staan zo’n tien jeugdboeken, en vijf luisterboeken voor volwassenen. De boeken zijn te downloaden met behulp van een goede wifi-verbinding.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen