Dier van de week

Dier van de week: Bibi

Print
Dier van de week: Bibi

Bibi. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Afferden -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week is Bibi aan de beurt. Zij is een Boomerhondje van 1 jaar oud. Ze lijkt een kruising Tibetaanse Spaniël te zijn. Bibi kwam in de opvang binnen wegens een acute allergie binnen het gezin.

Leukste kenmerk?

„Bibi is een heel energiek, lief en ondeugend hondje. Lekker eigenwijs en heel sociaal.”

Wat is haar favoriete bezigheid?

„Spelen, wandelen en lekker actief bezig zijn. Bibi houdt ook enorm van kauwbotjes.”

Heeft zij minpuntjes?

„Bibi kan nog wel eens grenzen opzoeken. Het lijkt dat Bibi door haar vorige baasje erg vrij is opgevoed. Ze is soms wat onstuimig en daarom kan zij alleen bij een gezin met grotere kinderen geplaatst worden.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„Een consequente baas die ervaring heeft met honden, eventueel met een hond binnen het gezin die wat ouder is dan Bibi. Ze houdt enorm van kinderen en een tuin is een must voor haar. Bibi kan enkele uren alleen zijn maar is het liefst bij je. Ze is een echt gezelschapshondje.”

Gaat jou hart sneller kloppen van dit hondje? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray, tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen