Defauwes toont verzameling in 2021

Print
Defauwes toont verzameling in 2021

Bezoekers aan de editie van 2012. Afbeelding: Rob Oostwegel

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

De 11e editie van de Poorten van Reijmerstok mocht dit jaar dan niet doorgaan, voor volgend jaar staat er al een aansprekend programma in de steigers.

De 11e editie van het kunstzinnige evenement waarin een drie kilometer lange wandelroute kunst en natuur in en rond Reijmerstok verbindt, is verplaatst naar 24 mei 2021. In hoeve De Puthof toont Jacques Defauwes dan werk uit zijn kunstverzameling. Een expositie van zijn verzameling hing twee jaar terug lange tijd in het Bonnefantenmuseum in Maastricht.

In de roomskatholieke kerk in Reijmerstok treden de bekende Valkenburgse sopraan Marjon Lambriks en de Maastrichtse mezzosopraan Madieke Marjon uit het orkest van André Rieu op. Ze worden op piano begeleid door de Maastrichtse stadsbeiaardier Frank Steijns.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen