MVV’er Vermijl gaat met broer bij amateurs voetballen

Print
MVV’er Vermijl gaat met broer bij amateurs voetballen

Afbeelding: Pro Shots

Maastricht / Itteren -

Marnick Vermijl gaat bij de amateurs voetballen. De rechtsback, wiens verbintenis bij MVV dit voorjaar niet werd verlengd, heeft een contract getekend bij het Belgisch-Limburgse Thes Sport.

Vermijl (28) gaat er samen met zijn jongere broer Laurens (23) spelen. Thes Sport komt uit op het hoogste amateurniveau.

Manchester United

Vermijl speelde sinds de zomer van 2018 bij MVV. In zijn eerste seizoen werd hij gehuurd van het Engelse Preston North End, een jaar later kwam hij transfervrij over naar Maastricht. In twee seizoenen speelde hij 47 wedstrijden voor MVV. Voor zijn periode in De Geusselt speelde Vermijl onder meer bij Preston, Sheffield Wednesday en NEC. Zijn opleiding genoot hij bij Standard Luik en Manchester United. Bij die laatste club wist hij het tot twee (beker)duels in het eerste elftal te schoppen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen