Alternatieve lintjesregen begonnen in Venlo

Print
Alternatieve lintjesregen begonnen in Venlo

De gedecoreerden hingen hun jasje om een borststuk, vervolgens speldde burgemeester Antoin Scholten het lintje op, waarna de gedecoreerde het jasje weer kon aantrekken. Afbeelding: Laurens Eggen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De uitreiking van de lintjes die op Koningsdag vanwege corona niet door kon gaan, wordt ingehaald. In Venlo kregen de eerste gedecoreerden donderdag al hun onderscheiding ‘coronaproof’ opgespeld.

In Venlo kregen de eerste gedecoreerden gisteren al hun koninklijke onderscheiding ‘coronaproof’ opgespeld. De alternatieve lintjesregen, noemen ze het in Venlo. Gistermiddag waren de eerste van in totaal negentien onderscheiden inwoners aan de beurt. In een korte en intieme setting kregen ze hun lintje met inachtneming van anderhalve meter afstand. Ze hingen hun jasje om een borststuk, vervolgens speldde burgemeester Antoin Scholten het lintje op, waarna de gedecoreerde het jasje weer kon aantrekken. Vandaag worden de andere lintjes uitgereikt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →