‘Pechpark’ Klein Zwitserland weer open

Print
‘Pechpark’ Klein Zwitserland weer open

De school en diverse bezoekers die donderdag een dagje Klein Zwitserland gereserveerd hadden, maakte de onofficiële heropening weer goed. Afbeelding: Stefan Koopmans

Tegelen -

Toen speelpark Klein Zwitserland in Tegelen woensdag eindelijk weer open kon, regende het dat het goot. Op de tweede openingsdag, donderdag, ging het ‘pechpark’ in de herkansing.

De regen die woensdag viel, was niet bepaald waar ze bij het Tegelse speelpark op gehoopt hadden. Zeker niet na alle pech door de coronacrisis, de vernielingen in mei en de zware stormen die vorig jaar het park teisterden. De school en diverse bezoekers die donderdag een dagje Klein Zwitserland gereserveerd hadden, maakten de onofficiële heropening weer goed, vertelt woordvoerder Niels Groot van het park. „Het weer zat mee, het nieuwe reserveringssysteem werkte goed en de mensen hebben zich netjes aan de protocollen gehouden. Het belooft een warme en zonnige zomer te worden, dus we hopen op veel spelende en zwemmende kinderen en uiteindelijk toch nog een goed seizoen.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen