Breien door Voerendaal, voor Voerendaal

Print
Breien door Voerendaal, voor Voerendaal

Afbeelding: ingimage

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

De Burgerij van Voerendaal heeft een actie opgestart om inwoners van de gemeente één grote deken te laten breien, die gebruikt kan worden door kinderen in de bibliotheek. Dorpelingen kunnen bijdragen door een stukje deken van 15 x 15 centimeter te breien.

Alle stukjes deken, die bewoners maken in de Voerendaalse kleuren rood, groen en oranje, worden aan elkaar gebreid tot één grote deken.

Voor mensen die mee willen doen aan het initiatief, maar die niet weten hoe ze moeten breien, is er op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur een vrijwilliger die hulp kan bieden. Door middel van uitleg en brei instructies die mee naar huis kunnen worden genomen, dragen de vrijwilligers hun steentje bij aan deze actie. Bij een bezoek tijdens het inloopspreekuur op woensdag mag slechts één persoon tegelijk naar binnen.

Neem voor meer informatie contact op met de bibliotheek via info@bibliotheekvoerendaal.nl of bel naar 045-5752471.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen