Gratis sporten uitproberen voor kinderen en jongeren

Print
Gratis sporten uitproberen voor kinderen en jongeren

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ingimage

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Kinderen en jongeren van 6 tot en met 17 jaar kunnen sinds 24 juni elke woensdag gratis meedoen met een sport- of beweegactiviteit.

Iedere week organiseert een andere vereniging de activiteit. Voor kinderen die (nog) niet weten welke sport ze leuk vinden, is dat ideaal. De activiteit wordt verzorgd door trainer(s) van de betreffende club en zij worden geholpen door professionals van The MoveFactory en JENS. Op die manier krijgen alle deelnemers voldoende aandacht.

De activiteit start elke woensdag om 13.30 uur en duurt één uur. Bij goed weer wordt er bewogen op het sportcomplex van R.K.V.V. Voerendaal en bij slecht weer in De Joffer. Meedoen is en blijft gratis.

Aanmelden kan via de website.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen