Camperplaatsen bij Kasteel Erenstein blijven

De camperplaatsen op de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein. © Beleef Kerkrade

De pilot van vijf camperplaatsen bij Kasteel Erenstein in Kerkrade, die vorig jaar gedurende een proefperiode van één jaar werden ingericht, heeft een positief resultaat. Dat meldt de gemeente Kerkrade. Daarom is besloten om de camperplaatsen op de huidige locatie te behouden.

Redactie

Tijdens de pilotperiode werden de camperplaatsen gratis aangeboden. Nu die periode voorbij is, kan de gemeente de plaatsen niet meer gratis aanbieden. De gemeente streeft ernaar om uiterlijk 1 augustus een betaalautomaat de plaatsen bij de campervoorziening. Het tarief zal 5 euro per camper per nacht bedragen.

In de zomer van 2019 startte de pilot van de vijf camperplaatsen op de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein. Inmiddels is de camperplaats meerdere keren door gasten beoordeeld en haalde de voorziening tot nu toe een gemiddelde score van een 7.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal