Camperplaatsen bij Kasteel Erenstein blijven

Print
Camperplaatsen bij Kasteel Erenstein blijven

De camperplaatsen op de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein. Afbeelding: Beleef Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

De pilot van vijf camperplaatsen bij Kasteel Erenstein in Kerkrade, die vorig jaar gedurende een proefperiode van één jaar werden ingericht, heeft een positief resultaat. Dat meldt de gemeente Kerkrade. Daarom is besloten om de camperplaatsen op de huidige locatie te behouden.

Tijdens de pilotperiode werden de camperplaatsen gratis aangeboden. Nu die periode voorbij is, kan de gemeente de plaatsen niet meer gratis aanbieden. De gemeente streeft ernaar om uiterlijk 1 augustus een betaalautomaat de plaatsen bij de campervoorziening. Het tarief zal 5 euro per camper per nacht bedragen.

In de zomer van 2019 startte de pilot van de vijf camperplaatsen op de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein. Inmiddels is de camperplaats meerdere keren door gasten beoordeeld en haalde de voorziening tot nu toe een gemiddelde score van een 7.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen