Camperplaatsen bij Kasteel Erenstein blijven

Print
Camperplaatsen bij Kasteel Erenstein blijven

De camperplaatsen op de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein. Afbeelding: Beleef Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

De pilot van vijf camperplaatsen bij Kasteel Erenstein in Kerkrade, die vorig jaar gedurende een proefperiode van één jaar werden ingericht, heeft een positief resultaat. Dat meldt de gemeente Kerkrade. Daarom is besloten om de camperplaatsen op de huidige locatie te behouden.

Tijdens de pilotperiode werden de camperplaatsen gratis aangeboden. Nu die periode voorbij is, kan de gemeente de plaatsen niet meer gratis aanbieden. De gemeente streeft ernaar om uiterlijk 1 augustus een betaalautomaat de plaatsen bij de campervoorziening. Het tarief zal 5 euro per camper per nacht bedragen.

In de zomer van 2019 startte de pilot van de vijf camperplaatsen op de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein. Inmiddels is de camperplaats meerdere keren door gasten beoordeeld en haalde de voorziening tot nu toe een gemiddelde score van een 7.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen