Actieve zomeractiviteiten voor basisschoolkinderen

Ben Bizzie. © 9negen

BAS: samen actief en Ben Bizzie organiseren verschillende sportactiviteiten in de zomervakantie, voor alle kinderen van groepen 3 tot en met 8 uit Bocholtz en Simpelveld.

Redactie

Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met de verschillende Ben Bizzie zomeractiviteiten, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden nageleefd. De volgende activiteiten worden gehouden:

Teamsporten zoals voetbal, handbal, honkhal en kickbal worden op woensdag 15 juli gehouden op de sportvelden van Simpelveld en Sportclub’25 voor kinderen uit groep 4 tot en met 8. Tevens wordt voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 op dinsdag 21 juli een trefbaltoernooi georganiseerd in Sporthal Bocholtz. Op vrijdag 31 juli vindt een sport- en spelmiddag plaats op Sportpark VV WDZ voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. En voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 wordt in week 34 een tennis clinic gehouden op Tennispark TV Simpelveld.

Voor alle zomeractiviteiten is aanmelding verplicht. Opgeven kan via www.samenbas.nl/activiteiten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal