WoonWijzerWinkel Parkstad opent in september aan Rodaboulevard

Print
WoonWijzerWinkel Parkstad opent in september aan Rodaboulevard

De WoonWijzerWinkel in Rotterdam, waar Parkstad in de keuken heeft gekeken. Afbeelding: WoonWijzerWinkel Rotterdam

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade -

De nieuwe WoonWijzerWinkel aan de Kerkraadse Rodaboulevard zal in september geopend worden. Inwoners van Parkstad kunnen er vanaf dan terecht voor advies over energiebesparing en het verduurzamen van hun woning.

De opgave van WoonWijzerWinkel is om in Parkstad komende tien jaar 15.000 woningen te verduurzamen. Het initiatief komt van de Parkstadgemeenten, al verwacht WoonWijzerWinkel zich uiteindelijk op heel Zuid-Limburg te zullen richten.

Lees ook: In Parkstad moeten 15.000 woningen duurzamer worden gemaakt

Qua locatie werd onlangs gekozen voor de Rodaboulevard in Kerkrade. De WoonWijzerWinkel komt in de verdieping tussen Toy Champ en het Fletcherhotel. Eerder was ook de Woonboulevard in Heerlen in race.

Lees ook: WoonWijzerWinkel Parkstad vestigt zich aan Roda J.C. Ring

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen