Jeugd Rood Groen LVC voert actie voor nieuwe voetbaldoeltjes

Print
Jeugd Rood Groen LVC voert actie voor nieuwe voetbaldoeltjes

Een van de jeugdteams van Rood Groen. Afbeelding: Rood Groen LVC’01

Lemiers -

De jeugdafdeling van voetbalclub Rood Groen LVC ‘01 in Lemiers en Vaals is gestart met een actie om geld in te zamelen voor vier nieuwe voetbaldoeltjes.

De huidige doeltjes zijn oud en versleten, legt Herman Wehkamp van Rood Groen uit: „Bij het minste zuchtje wind kiepen de doeltjes om. Dat is niet alleen lastig, maar kan zelfs gevaarlijk zijn.”

De kas van de voetbalclub is door de coronacrisis echter leeg. Geld voor nieuwe doeltjes is er niet. Daarom zijn de jeugdteams nu zelf gestart met crowdfunding.

Voor de nieuwe doeltjes is een bedrag van 2800 euro nodig. De jeugdafdeling hoopt dat het geld nog voor de start van de trainingen voor het nieuwe seizoen binnen is.

Informatie over de actie is te vinden op de website www.roodgroenlvc01.nl/jeugddoeltjes.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen