Politie beëindigt samenkomst van 300 auto’s en scooters in Venlo

Print
Politie beëindigt samenkomst van 300 auto’s en scooters in Venlo

Afbeelding: Facebook Wijkteam Politie Venlo Centrum-Zuid

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft zaterdagavond in Venlo de handen vol gehad aan scooters en auto’s van mensen die een meeting wilden houden. Het ging om zo’n 300 voertuigen met Nederlandse, Duitse, Belgische, Roemeense en Poolse kentekens.

Eerst hadden de auto’s en scooters zich verzameld bij het voormalige Floriadeterrein. De politie stuurde de groep daar weg. Maar even later had men zich weer verzameld op de parkeerplaats van de Ankerkade, maakte de politie zondagochtend bekend.

„Ze stonden allemaal bij elkaar”, aldus de politie, die opnieuw ingreep. Meerdere surveillances werden ingezet om de meeting af te breken. Dit keer lukte dat wel. „Na aanspreken en zeggen dat het nu echt afgelopen was, vertrok men”, laat de politie weten. Wat de deelnemers aan de meetings van plan waren, is niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen