Limburgse Lars wint ruim 91.000 euro in tv-quiz Postcode Loterij

Print
Limburgse Lars wint ruim 91.000 euro in tv-quiz Postcode Loterij

Winnaar Lars. Afbeelding: Postcode Loterij

Linne -

De 32-jarige Lars uit Linne heeft zondagavond ruim 91.000 euro gewonnen in de tv-quiz Postcode Loterij één tegen 50. Vanwege de coronamaatregelen nam de Limburger het op tegen 50 in plaats van de gebruikelijke 100 kandidaten.

Aan de zijde van presentratrice Caroline Tensen wist Lars zijn laatste drie concurrenten weg te spelen door het juiste antwoord te geven op de vraag wat in het Nederlands de meest voorkomende beginletter is van alle Europese landen. Lars koos voor de ‘s’ en dat maakte hem in één klap negentig mille rijker.

De Linnenaar, vader van twee kinderen en project engineer van beroep, reageert blij verrast op de website van de Postcode Loterij. “Het was heel bizar. Het ging zo snel!”, zegt hij. „Nu begint het inmiddels een beetje te bezinken. Het geeft wel een heel lekker gevoel, het winnen van zo’n bedrag. Het maakt het allemaal een stukje makkelijker. Ik kan niet zeggen; ik stop met werken. Maar het bedrag is zeker welkom! We gaan sowieso lekker op vakantie en ik heb een oldtimer-hobby, dus daar komt het ook goed bij van pas.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →