Limburgse Lars wint ruim 91.000 euro in tv-quiz Postcode Loterij

Winnaar Lars. © Postcode Loterij

De 32-jarige Lars uit Linne heeft zondagavond ruim 91.000 euro gewonnen in de tv-quiz Postcode Loterij één tegen 50. Vanwege de coronamaatregelen nam de Limburger het op tegen 50 in plaats van de gebruikelijke 100 kandidaten.

Redactie

Aan de zijde van presentratrice Caroline Tensen wist Lars zijn laatste drie concurrenten weg te spelen door het juiste antwoord te geven op de vraag wat in het Nederlands de meest voorkomende beginletter is van alle Europese landen. Lars koos voor de ‘s’ en dat maakte hem in één klap negentig mille rijker.

De Linnenaar, vader van twee kinderen en project engineer van beroep, reageert blij verrast op de website van de Postcode Loterij. “Het was heel bizar. Het ging zo snel!”, zegt hij. „Nu begint het inmiddels een beetje te bezinken. Het geeft wel een heel lekker gevoel, het winnen van zo’n bedrag. Het maakt het allemaal een stukje makkelijker. Ik kan niet zeggen; ik stop met werken. Maar het bedrag is zeker welkom! We gaan sowieso lekker op vakantie en ik heb een oldtimer-hobby, dus daar komt het ook goed bij van pas.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal