PSV oefent thuis tegen Vitesse, met duizenden toeschouwers

Print
PSV oefent thuis tegen Vitesse, met duizenden toeschouwers

Denzel Dumfries en Joshua Brenet duelleren tijdens de laatste editie van Vitesse-PSV, in februari in de Gelredome. Afbeelding: BSR Agency

PSV oefent op zaterdag 15 augustus thuis tegen Vitesse. Het Philips Stadion is dan het decor van een wedstrijd in het kader van het Fox Sports-oefenprogramma, waarin PSV het zes dagen later opneemt tegen Willem II.

Met Vitesse en Willem II heeft PSV tegenstanders uit het linkerrijtje van de eredivisie en dus serieuze oefenpartners in aanloop naar de competitiestart (12 september) en Europa League-voorronde (24 september).

Eerder werd al bekend dat in het thuisduel van PSV waarschijnlijk een belangrijke test met armbandjes wordt uitgevoerd. Er zullen sowieso weer duizenden toeschouwers bij het duel aanwezig mogen zijn, maar hoeveel precies is nog onduidelijk. Hierover moet burgemeester John Jorritsma van de gemeente Eindhoven zich onder meer nog buigen.

In het kader van de anderhalvemeter-maatregelen moet nog afstand worden gehouden, maar bijvoorbeeld kinderen mogen het stadion weer in en gezinnen mogen bij elkaar zitten. Mogelijk kunnen hierdoor weer tussen de 10.000 en 15.000 mensen het Philips Stadion in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen