Rotonde Putgraaf in Heerlen deels afgesloten wegens aanleg mijnwaterleiding

Print
Rotonde Putgraaf in Heerlen deels afgesloten wegens aanleg mijnwaterleiding

Afbeelding: Google Maps

Heerlen / Hoensbroek -

De rotonde aan de Putgraaf in Heerlen is van 6 tot en met 10 juli voor een deel afgesloten. Er wordt een leiding voor het mijnwaterproject aangelegd.

In verband met het aanbrengen van de leiding door de rotonde aan de Putgraaf wordt het noordelijke deel van de rotonde afgesloten. Verkeer van Putgraaf richting Dr. Poelsstraat/Kruistraat is niet mogelijk.

Omleiding

Er is een omleidingsroute via de Groene Boord-Sint Franciscusweg-Oliemolenstraat-R de Beerenbroucklaan-Bekkerweg-Kruistraat. Verkeer vanuit Dr. Poelstraat richting Putgraaf is wel mogelijk. De winkelstraat is tijdelijk niet via de Akerstraat bereikbaar voor leveranciers. Ze moeten via Dr. Poelstraat/Geleenstraat de winkelstraat in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen