Sittards Poppodium Volt viert de Week van de Limburgse Popmuziek

Print
Sittards Poppodium Volt viert de Week van de Limburgse Popmuziek

Martina Lucic, alias Mala. Afbeelding: MCSharQ

Sittard -

Van maandag 13 tot en met zondag 19 juli is de Week van de Limburgse Popmuziek. Poppodium Volt viert dat met vijf gratis concerten.

In samenwerking met Pop in Limburg worden er gedurende de week door de hele provincie diverse concerten georganiseerd. In Sittard is dat niet anders en staat om te beginnen maandag 13 juli 37 Degrees op de planken voor een gratis show. Een dag later neemt singer-songwriter Bas Kokkelmans je mee op reis. Voor beide optredens geldt dat ze om 20.00 uur starten en dat er maar 47 gratis plaatsen voor beschikbaar zijn. Datzelfde geldt ook voor Hard2Get frontman Stan Smeets die vrijdag 17 juli een solo-optreden geeft.

Zaterdag 18 juli zal Mala vanaf 15.00 uur een akoestische show geven in platenzaak MusicMachine in de Paardestraat. Haar nieuwe EP is recentelijk uitgekomen, een uitverkochte show in het Pitboel Theater kon vanwege de corona-uitbraak niet doorgaan, maar de EP zal deze dag verkocht worden. Ook dit optreden is gratis te bezoeken. Zondagmiddag sluiten Ricardo & Fer de week om 14.00 uur af in Volt.

Voor de concerten moeten gratis tickets gekocht worden. Dit kan via www.poppodium-volt.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen