George Cox tekent voor drie seizoenen bij Fortuna; Tom Overtoom op proef

Print
George Cox tekent voor drie seizoenen bij Fortuna; Tom Overtoom op proef

Afbeelding: Pro Shots -Thomas Bakker

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Dat Fortuna George Cox langer aan zich zou binden stond al vast, maar nu zijn ook de laatste formaliteiten afgerond.

De Sittardenaren nemen Cox voor ongeveer 50.000 euro over van Brighton & Hove Albion. De linksback tekent voor drie jaar in Sittard.

Cox werd sinds de vorige zomer nog gehuurd van de club, maar hij groeide in Sittard al snel uit tot een basisspeler bij Fortuna. Cox zelf laat weten blij te zijn met de overstap. „Ik ben de club ontzettend dankbaar voor de kans die ze mij geven. Ik kijk uit naar de jaren die volgen.”

Op proef

Fortuna heeft bij de eerste training maandag Tom Overtoom op proef. De 29-jarige middenvelder traint mee met de selectie van trainer Kevin Hofland. Vorig jaar speelde Overtoom nog bij NEC.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen