Apart e-mailadres voor reservering in Geleense kerken

Print
Apart e-mailadres voor reservering in Geleense kerken

Marcellinus en Petruskerk in Oud-Geleen. Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Geleense parochie heeft een speciaal e-mailadres aangemaakt zodat kerkgangers makkelijk een plek kunnen reserveren in een van de kerken.

De komst naar een van de kerken melden kan via: aanmeldenparochiesgeleen@gmail.com. Mensen die (vrijwel) elke zaterdag en/of zondag naar de mis komen, worden op een vaste lijst geplaatst zodat ze niet steeds hoeven te reserveren maar zich alleen hoeven af te melden. In de Augustinuskerk, Christus Koning en Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand is plaats voor honderd mensen, in Oud Geleen zijn tachtig plaatsen beschikbaar en in de Pastoor van Arskerk zo’n zestig plaatsen.

Voor wie een bezoek aan de kerk nog te lastig is, blijft ook de livestream op zondagmorgen 10.30 uur bestaan via het YouTubekanaal van RK Parochies Geleen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen