Drive-in voor uitreiking diploma’s Sophianum

Print
Drive-in voor uitreiking diploma’s Sophianum
Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Geslaagde eindexamenkandidaten van scholengemeenschap Sophianum in Gulpen krijgen hun diploma’s woensdag en donderdag op een drive-in achter klimcentrum Rocca.

Omdat een normale diploma-uitreiking door de coronamaatregelen nog steeds niet mogelijk is, heeft de school een andere oplossing bedacht.

Het is de bedoeling dat de leerlingen op een afgesproken tijd met een auto naar het parkeerplaats achter Rocca komen. Daar passeren zij aantal kraampjes. Bij een van die ‘stations’ ontvangen zij hun diploma.

Het gebruikelijke examenfeestje moeten de geslaagden ditmaal thuis vieren. Bij de school zijn verder geen festiviteiten georganiseerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen