Wanssumseweg Geijsteren is twee weken later klaar dan gedacht

Print
Wanssumseweg Geijsteren is twee weken later klaar dan gedacht

Door de eikenprocessierups kon er niet veilig worden gewerkt. Afbeelding: ANP

Geijsteren -

De werkzaamheden aan de Wanssumseweg in Geijsteren zijn twee weken later klaar dan aanvankelijk gedacht. Dat meldt aannemerscombinatie Mooder Maas.

Het werk aan deze weg zou eigenlijk op vrijdag 17 juli afgerond moeten zijn. Maar dat gaat niet lukken. Het streven is nu uiterlijk 31 juli. Mooder Maas wijt de vertraging onder meer aan de eikenprocessierups die in de bomen langs de Wanssumseweg bleken te zitten. Daardoor kon er een poos niet op een veilige manier gewerkt worden. Daarnaast heeft WML pech gehad met het verleggen van de waterleiding op deze plek. De benodigde leidingen zijn niet op tijd geleverd. De vertraging bij de Wanssumseweg heeft verder geen gevolgen voor de werkzaamheden aan de Meerlosebaan, stelt Mooder Maas.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen