Dick Advocaat verleidde Linssen: ‘Dat gesprek gaf me zo’n goed gevoel’

Print
Dick Advocaat verleidde Linssen: ‘Dat gesprek gaf me zo’n goed gevoel’

Afbeelding: ANP Sport

Neeritter -

Bryan Linssen werd maandag voorgesteld aan de pers in de Kuip. De aanvaller tekende na maanden van praten en afhaken met Feyenoord toch voor de Rotterdamse club. Tot de zomer van 2023. ,,Hoe ik me voel?’’, zegt Linssen. ,,Ontzettend blij, blij dat ik de knoop heb doorgehakt.”

,,Ik zat in een luxepositie, ik ging niet meteen op het eerste bod van een club in. Ik heb veel clubs afgewezen. En ik merkte dat mijn hart meer uit ging naar Feyenoord dan waar dan ook. Ik heb een goed gesprek gehad met Dick Advocaat. Dat gaf mij zo’n goed gevoel. Toen wilde ik naar Feyenoord. Ik ben blij dat ik nu voor een topclub speel. Het verhaal dat er een sponsor moest worden gevonden om mij binnen te halen? Dat lijkt mij echt onzin. Ze hebben geen Arjen Robben binnengehaald.”

Lees ook: Feyenoord haalt Linssen alsnog binnen

Linssen uit Neeritter komt van de subtop. Vaak lukte het niet met spelers van dat niveau in de Kuip. ,,Of het een succes wordt, weet je nooit. Maar ik ga alles geven. Ik wil echt heel graag. Feyenoord is een grote club, nu ik hier ben moet ik zorgen dat het een succes gaat worden ook. Dat er veel spelers zijn die het niet hebben kunnen maken, dat is zo. Ik ga ervoor zorgen dat ik niet tot dat rijtje behoor. Ik heb niet over namen van andere linkerspitsen gehad. Als je naar Feyenoord gaat, is er veel concurrentie. Dat is logisch. Je moet het zelf afdwingen.’’

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →