Activiteiten met ‘Zommersjpas i Kirchroa’

Print
Activiteiten met ‘Zommersjpas i Kirchroa’

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ingimage

Kerkrade / Eygelshoven -

Zommersjpas i Kirchroa gaat van start op 20 juli. Gedurende vier weken vinden iedere maandag tot en met donderdag activiteiten voor kinderen plaats in Kerkrade.

Zommersjpas i Kirchroa wordt georganiseerd door Impuls, in samenwerking met Kinderopvang Parkstad en Stichting Radar. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het programma dit jaar meer wijkgericht samengesteld. Op het programma staat onder meer een speurtocht, een bingospel, kinderyoga, scoutingactiviteiten en bezoekjes aan het Continium.

De activiteiten van Impuls kosten 2 euro, een bezoek aan het Continium kost 6 euro en de activiteiten van Radar zijn gratis. Aanmelden voor de zomeractiviteiten is verplicht en er geldt vol is vol.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Zommersjpas i Kirchroa.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen