VV de Geete annuleert evenementen 2020-2021

© Pixabay

Vasteloavundsverein de Geete annuleert alle evenementen voor het carnavalsseizoen 2020-2021. Die beslissing is genomen na een zorgvuldige afweging, zo laat het bestuur weten.

Redactie

„Het coronavirus is immers nog steeds niet onder controle en als vereniging is het dan ook onverantwoord leden en gasten, via de activiteiten, bloot te stellen aan het risico van besmetting”, aldus het bestuur van de vereniging. Daarnaast is de vereniging van mening dat de anderhalvemetermaatregel een belemmering vormt voor een spontane carnavalsviering. „Het zal duidelijk zijn dat deze beslissing met pijn in het carnavalshart genomen is. Echter, de gezondheid staat voorop.”

Indien de coronamaatregelen veranderen in de tussentijd, zal de vereniging er vanaf dat moment alles aan doen om op een verantwoorde wijze een passende activiteit te organiseren.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal