Roel Adams zet punt achter handballoopbaan

Print
Roel Adams zet punt achter handballoopbaan

Roel Adams stopt met tophandbal. Afbeelding: Annemiek Mommers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Roel Adams zien we na de zomer niet meer terug op het handbalveld. De Lions-speler uit Geleen heeft op 37-jarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan gezet. Hij twijfelde of hij nog een jaar door zou gaan, maar de coronacrisis deed hem besluiten om meer tijd met zijn gezin door te brengen.

Adams begon bij V&L en speelde vervolgens drie jaar voor Initia Hasselt. Daarna speelde de linkeropbouwer jaren in de Tweede Bundesliga in Duitsland. De 32-voudig international streek vervolgens neer bij Lions, dat hij tussendoor verliet voor nog een seizoen Hasselt. Met Lions won hij verschillende landstitel, bekers en Super Cups.

Broer Jasper Adams blijft wel nog een seizoen aan Lions verbonden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen