Activiteiten voor jeugd tijdens Zomertour Landgraaf

Afbeelding ter illustratie. © ingimage

Tijdens Zomertour Landgraaf vinden in verschillende wijken van Landgraaf van 13 juli tot en met 14 augustus zomeractiviteiten plaats. De activiteiten zijn bedoeld voor jeugd van 4 tot en met 23 jaar.

Redactie

Het programma van de eerste drie weken is inmiddels bekend; het programma van week 4 en 5 volgt binnenkort. Onder meer een bosspel, bootcamp, meidenavond, gametoernooi, speeltuin en knutselen staat op het programma. Per activiteit staat aangegeven wanneer, op welk tijdstip, waar en voor welke leeftijden het plaatsvindt. De activiteiten worden georganiseerd op diverse locaties, waarbij lokale verenigingen en partners van Zomertour Landgraaf hun steentje zullen bijdragen.

Deelname aan Zomertour Landgraaf is gratis. Aanmelden is verplicht. Dit kan worden gedaan via www.themovefactory.nl/zomertour.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal