Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan mogelijke mishandeling in Maastrichtse woning

Print
Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan mogelijke mishandeling in Maastrichtse woning

Afbeelding: Orange Media

Maastricht / Itteren -

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een mogelijke mishandeling in een woning in Maastricht.

Zondagavond 28 juni rond zeven uur werd in de woning aan de Roserije een gewonde man aangetroffen. De man werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis en verblijft daar nog altijd. De politie gaat ervan uit dat er een misdrijf in de woning heeft plaatsgevonden en is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Lees ook: Man ernstig gewond na mishandeling in woning

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op NPO1.

Video: Orange Media

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen