Finale Miss Beauty of Limburg vanwege corona jaar uitgesteld

Print
Finale Miss Beauty of Limburg vanwege corona jaar uitgesteld

Joyce Geerarts staat in de tussenstand op de vijfde plek. Afbeelding: Laurens Eggen

Hegelsom / Blerick -

De finale van Miss Beauty of Limburg is een jaar uitgesteld. De verkiezing zou zondag plaatsvinden in de Venlose Maaspoort, maar gaat vanwege de coronabeperkingen niet door.

De zeventien kandidates hoeven niet opnieuw in te schrijven of auditie te doen. Er komt ook geen nieuwe casting. Dat betekent dat Joyce Geerarts (18) uit Hegelsom en de 23-jarige Laura Holleman uit Blerick ook in 2021 de enige Noord-Limburgse kanshebbers zijn voor de titel Miss Beauty of Limburg. In tussentijd kan er nog steeds worden gestemd. In de laatste tussenstand die half juni werd opgemaakt, was Joyce Geerarts opgeklommen naar de vijfde plaats; Laura Holleman staat op een plek in de middenmoot. De winnares van de provinciale verkiezing gaat door naar de landelijke finale.

Deelneemsters zijn tussen 19 en 27 jaar, mogen niet getrouwd zijn (geweest), geen kinderen en geen strafblad hebben. Lengte en maten doen er niet toe, ervaring met modellenwerk en spotlights evenmin.

Stemmen kan op www.missbeautynetherlands.com.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →