Finale Miss Beauty of Limburg vanwege corona jaar uitgesteld

Print
Finale Miss Beauty of Limburg vanwege corona jaar uitgesteld

Joyce Geerarts staat in de tussenstand op de vijfde plek. Afbeelding: Laurens Eggen

Hegelsom / Blerick -

De finale van Miss Beauty of Limburg is een jaar uitgesteld. De verkiezing zou zondag plaatsvinden in de Venlose Maaspoort, maar gaat vanwege de coronabeperkingen niet door.

De zeventien kandidates hoeven niet opnieuw in te schrijven of auditie te doen. Er komt ook geen nieuwe casting. Dat betekent dat Joyce Geerarts (18) uit Hegelsom en de 23-jarige Laura Holleman uit Blerick ook in 2021 de enige Noord-Limburgse kanshebbers zijn voor de titel Miss Beauty of Limburg. In tussentijd kan er nog steeds worden gestemd. In de laatste tussenstand die half juni werd opgemaakt, was Joyce Geerarts opgeklommen naar de vijfde plaats; Laura Holleman staat op een plek in de middenmoot. De winnares van de provinciale verkiezing gaat door naar de landelijke finale.

Deelneemsters zijn tussen 19 en 27 jaar, mogen niet getrouwd zijn (geweest), geen kinderen en geen strafblad hebben. Lengte en maten doen er niet toe, ervaring met modellenwerk en spotlights evenmin.

Stemmen kan op www.missbeautynetherlands.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen