Spellendagen Ben Bizzie voor kinderen in zomervakantie

Wat de beweegcoaches betreft hoeven kinderen ook in de zomer niet stil te zitten. © Ben Bizzie

Ben Bizzie zet de jeugd in Horst aan de Maas en Bergen ook in de zomervakantie aan het bewegen met een spellencircuit op verschillende locaties.

Redactie

In de gemeente Horst aan de Maas wordt op 20 en 21 juli gestreden om Ben Bizzie Zomercup. „Veel kinderen blijven deze zomer in Nederland. Maar dat betekent niet dat ze stil hoeven te zitten of zich hoeven te vervelen”, zegt beweegcoach Perry van mede-organisator Sport aan de Maas. De spellendagen vinden plaats bij Jong Nederland in Horst en op sportpark Kerkebos in Swolgen en duren van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan individueel of als team via: www.sportaandemaas.nl/kalender.

In de gemeente Bergen organiseert Ben Bizzie de Zomercup samen met Bergen Beweegt Natuurlijk. Op 12 augustus wordt eerst van 10.00 tot 12.00 uur een spellenparcours uitgezet op het sportpark van EWC’46 in Well en ’s middags van 13.00 tot 15.00 uur bij RKVV Montagnards in Bergen. Daags erna kunnen de kinderen uit Afferden zich uitleven op de accomodatie van HRC’27. Opgave is mogelijk via www.bergenbeweegtnatuurlijk.nl/evenementen.

In Horst aan de Maas bieden ook verschillende verenigingen en organisaties extra zomeractiviteiten aan voor de jeugd, zoals De Peelse Golf, Energetics Training, Kawa No Mura en voetbalclub Wittenhorst.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal