VieCuri versoepelt bezoekregeling

Print
VieCuri versoepelt bezoekregeling

Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Ziekenhuis VieCuri heeft de bezoekregeling verder versoepeld. Bezoek is voortaan tussen 14.30 en 20.00 uur welkom. Een mondkapje dragen is niet meer nodig.

Wel mag er maximaal één bezoeker tegelijk aan het bed van de patiënt. Kinderen die begeleiding nodig hebben, mogen niet op bezoek komen. Kinderen vanaf dertien jaar die alleen op bezoek kunnen komen, zijn welkom.

De patiënt blijft met zijn/haar bezoek op de kamer. Het gebruik van de koffieautomaten is niet toegestaan. Bloemen mogen niet worden meegebracht.

Bezoekers die klachten hebben die kunnen duiden op een coronabesmetting, wordt gevraagd thuis te blijven. Ook wordt gevraagd 1,5 meter afstand te houden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen