Kindervakantiewerk Margraten gaat door op aangepaste wijze

Print
Kindervakantiewerk Margraten gaat door op aangepaste wijze

Afbeelding: KVW Margraten

Margraten -

Kindervakantiewerk Margraten gaat op aangepaste wijze, van 29 tot en met 31 juli door. Er worden drie spellenmiddagen gehouden op de bekende wei in Scheulder.

Het programma vindt iedere dag plaats van 13.00 tot 17.00 uur en is gezien de uitzonderlijke omstandigheden dit jaar gratis. Aanmelden kan tot woensdag 22 juli. Deelnemers krijgen na inschrijving meer informatie over het programma en de genomen maatregelen.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op onze website: www.kvwmargraten.nl. Hier kan men ook een donatie doen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen