Ook zwembad Jekerdal weer open

Print
Ook zwembad Jekerdal weer open

Zwembad Jekerdal Afbeelding: archief Harry Heuts

Maastricht -

Zwembad Jekerdal in Maastricht opent woensdag weer zijn deuren.

Voor de leden is reserveren om te komen zwemmen verplicht. Voorlopig zijn introducees niet welkom. Het bestuur heeft een app laten ontwikkelen waarop mensen kunnen zien of er nog plek is en vervolgens reserveren. „Voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal volgen we de meest recente RIVM-richtlijnen”, aldus het bestuur.

Douchen

Dat betekent onder meer dat mensen boven de 18 jaar onderling anderhalve meter afstand moeten houden, zowel in als buiten het water. Ook moeten bezoekers de looplijnen volgen en thuis douchen. „Voor leden die de regels niet naleven is géén plaats in onze vereniging, het bestuur zal in deze niet schromen leden te royeren. Mocht blijken dat de regels structureel niet worden nageleefd, zal het bad helaas voor de rest van het seizoen worden gesloten.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen