Evert Voorn nieuwe gemeentesecretaris gemeente Venray

Evert Voorn © Gemeente Venray

Evert Voorn is de nieuwe gemeentesecretaris annex algemeen directeur van de gemeente Venray. Dat heeft het college van B&W besloten.

Redactie

Voorn (57) wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Momenteel werkt hij nog bij Capgemini Consulting. In die hoedanigheid was hij als interim-manager en directieadviseur onder meer werkzaam voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het UWV, Jeugdzorg en de Nationale Politie. Daarvoor werkte hij als directeur bij de Belastingdienst. Hij studeerde economie aan de Katholieke Universiteit Brabant (nu Tilburg University).

Voorn volgt per 1 september 2020 Karel Joosten op. Het college van B&W kijkt uit naar de samenwerking, schrijft de gemeente Venray in een persverklaring: ‘We zijn erin geslaagd een krachtige adviseur en directeur voor onze gemeente te vinden. Bovendien zijn we blij dat hij bekend is met deze regio. Evert woont in Venray en is lokaal en regionaal op verschillende terreinen ook maatschappelijk actief. Hij zal van grote toegevoegde waarde zij’ voor onze inwoners en onze medewerkers, dat weet ik zeker.’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal