Boeken voor de vakantie bij Kindcentrum Sittard

Print
Boeken voor de vakantie bij Kindcentrum Sittard

De kinderen krijgen een rugzakje met leesvoer. Afbeelding: Marc Ploum

Sittard -

Om te zorgen dat leerlingen ook in de vakantie kunnen lezen deelde Flow’s Boekensteun dinsdag tasjes vol boeken uit bij Kindcentrum Sittard.

De tweedehands kinderboekenwinkel maakte rugzakjes met leesvoer klaar voor de leerlingen van de fusieschool en kwam die voor het vakantiegevoel met een caravan brengen.

Lees ook: Zwervende kinderboeken op drie locaties van Kindcentrum Sittard

Flow’s Boekensteun is geen onbekende voor het Kindercentrum. Tijdens de Kinderboekenweek eind vorig jaar leverde de Sittardse zaak ook al boeken voor de drie kinderzwerfboekstations die in de scholen die onder het Kindcentrum vallen zijn gemaakt. Hier kunnen kinderen boeken meenemen of omruilen. Ook dat project is bedoeld om het lezen te bevorderen. In de regio zijn enkele tientallen van deze boekenstations.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen