Genk-spits Paul Onuachu test positief op coronavirus

Print
Genk-spits Paul Onuachu test positief op coronavirus

Paul Onuachu, Afbeelding: Hollandse Hoogte / AFP

De 26-jarige Racing Genk-aanvaller Paul Onuachu moet een week in quarantaine, nadat hij positief heeft getest op het coronavirus.

In aanloop naar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen van donderdag tegen Termien werd de voltallige Genkse groep dinsdag getest. Op Onuachu na testte iedereen negatief. Onuachu keerde met vertraging terug uit zijn vaderland Nigeria, omdat het luchtruim boven Nigeria lange tijd gesloten bleef.

Bij Racing Genk heerst nu redelijk wat ongerustheid binnen de spelersgroep. Zij trainen immers al meer dan een week intensief samen met Onuachu. Voorlopig gaat de wedstrijd tegen Termien gewoon door als gepland. Vorig weekend werd een oefenwedstrijd van Waasland-Beveren tegen KV Mechelen nog afgelast na een positieve coronatest bij een speler van Waasland-Beveren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen