Man die met 65 kilo amfetamine in achterbak over A2 reed opgepakt

Print
Man die met 65 kilo amfetamine in achterbak over A2 reed opgepakt

Afbeelding: Politie

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De politie heeft dinsdag op de A2 bij Weert een 21-jarige man uit Waalwijk aangehouden nadat er bij controle van zijn auto ongeveer 65 kilo amfetamine aantroffen.

De auto viel op door zijn hoge snelheid en wild rijgedrag. Toen de auto een afslag nam om te gaan tanken besloot de politie daarom de bestuurder en zijn auto te controleren.

Tijdens de controle viel agenten direct de geur van synthetische drugs op. In de achterbak vonden ze grote tassen met in totaal 65 kilo aan amfetamine. De bestuurder werd daarop direct aangehouden.

De verdovende middelen, de auto, een Rolex-horloge, twee telefoons waaronder een crypto-telefoon en een bedrag van ongeveer 500 euro contant geld werden in beslag genomen.

De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de drugs.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen