Rick Nillesen nieuwe gemeentesecretaris Beesel

Rick Nillesen © Gemeente Beesel

Roermondenaar Rick Nillesen (38) is benoemd tot de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Beesel. Hij volgt Ellen Janssen op, die in april afscheid nam.

Kim Jacobs

Nillesen, van oorsprong bouwkundige, nam na het vertrek van Janssen de functie van gemeentesecretaris en algemeen directeur waar. Daarnaast maakt hij sinds april 2018 deel uit van het managementteam van de gemeente en was hij hoofd algemene zaken.

Voordat Nillesen in Beesel aan de slag ging, was hij onder andere als strategisch projectleider werkzaam bij de gemeente Roermond. „Het is voor mij een eer dat het college van de gemeente Beesel mij heeft benoemd als gemeentesecretaris. Er liggen de nodige uitdagingen in het verschiet. Ik wil daar graag als gemeentesecretaris mijn bijdrage aan leveren”, aldus de nieuwe gemeentesecretaris in een verklaring.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal