Netpresenter, Bella Vita en My 35’ winnen regionale ondernemersprijs

Print
Netpresenter, Bella Vita en My 35’ winnen regionale ondernemersprijs

Netpresenter uit Beek is de meest innovatieve onderneming in de Westelijke Mijnstreek. Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Wegens corona later dan gepland zijn de Brilliant Business Awards uitgereikt.

Met inzet van een drone werden de winnaars van de regionale ondernemersprijs in een video bekendgemaakt. Zij ontvangen een beeld en een oorkonde. Netpresenter uit Beek - bekend van Amber Alert - is uitgeroepen tot meest innovatieve ondernemer. De kleinschalige dagbesteding Bella Vita is beste starter en sportstudio My 35’ het meest klant- en servicegericht.

Corona

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein en in het leven geroepen om het bloeiende bedrijfsleven in de regio te eren. Eigenlijk zouden de prijzen in maart al worden uitgereikt, maar corona gooide destijds roet in het eten.

Lees ook: Ondernemersawards Westelijke Mijnstreek gaat niet door

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen