Netpresenter, Bella Vita en My 35’ winnen regionale ondernemersprijs

Print
Netpresenter, Bella Vita en My 35’ winnen regionale ondernemersprijs

Netpresenter uit Beek is de meest innovatieve onderneming in de Westelijke Mijnstreek. Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Wegens corona later dan gepland zijn de Brilliant Business Awards uitgereikt.

Met inzet van een drone werden de winnaars van de regionale ondernemersprijs in een video bekendgemaakt. Zij ontvangen een beeld en een oorkonde. Netpresenter uit Beek - bekend van Amber Alert - is uitgeroepen tot meest innovatieve ondernemer. De kleinschalige dagbesteding Bella Vita is beste starter en sportstudio My 35’ het meest klant- en servicegericht.

Corona

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein en in het leven geroepen om het bloeiende bedrijfsleven in de regio te eren. Eigenlijk zouden de prijzen in maart al worden uitgereikt, maar corona gooide destijds roet in het eten.

Lees ook: Ondernemersawards Westelijke Mijnstreek gaat niet door

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen