Netpresenter, Bella Vita en My 35’ winnen regionale ondernemersprijs

Print
Netpresenter, Bella Vita en My 35’ winnen regionale ondernemersprijs

Netpresenter uit Beek is de meest innovatieve onderneming in de Westelijke Mijnstreek. Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Wegens corona later dan gepland zijn de Brilliant Business Awards uitgereikt.

Met inzet van een drone werden de winnaars van de regionale ondernemersprijs in een video bekendgemaakt. Zij ontvangen een beeld en een oorkonde. Netpresenter uit Beek - bekend van Amber Alert - is uitgeroepen tot meest innovatieve ondernemer. De kleinschalige dagbesteding Bella Vita is beste starter en sportstudio My 35’ het meest klant- en servicegericht.

Corona

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein en in het leven geroepen om het bloeiende bedrijfsleven in de regio te eren. Eigenlijk zouden de prijzen in maart al worden uitgereikt, maar corona gooide destijds roet in het eten.

Lees ook: Ondernemersawards Westelijke Mijnstreek gaat niet door

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen