Max Verstappen in Steiermark met rood-wit-blauwe helm

Print
Max Verstappen in Steiermark met rood-wit-blauwe helm

Max Verstappen racet zondag met een nieuwe rood-wit-blauwe helm de Grote Prijs van Steiermark in de Formule 1. „De race in Oostenrijk is voor mij altijd een bijzondere wedstrijd, waar ik de laatste jaren een speciale helm droeg”, vertelt de Limburgse coureur van Red Bull.

„Dat is dit jaar niet anders. Het is in tegenstelling tot een gele nu een rood-wit-blauwe helm. Dat is ook voor de vele Nederlandse fans die hier de laatste jaren zijn geweest. Dit jaar kunnen die er helaas niet bij zijn. Maar om toch Nederland te eren, heb ik gekozen voor een rood-wit-blauwe helm. Ik ben er blij mee. De helm ziet er mooi uit en zal zeker gaan opvallen. Hopelijk wordt het zondag een mooie wedstrijd.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen