Auto brandt volledig uit op A73

Print
Auto brandt volledig uit op A73

Afbeelding: Horst24

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Op de A73 is donderdagavond ter hoogte van Grubbenvorst een auto in brand gevlogen. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plekke, maar kon de wagen niet meer redden.

De hulpdiensten kregen omstreeks tien uur een melding van de hevige brand in de auto, die dwars over de vluchtstrook stond. Het vuur en de rook was voor de weggebruikers vanaf grote afstand zichtbaar.

Hoe de brand is kunnen ontstaan is onduidelijk. Eén rijbaan in de richting van Venlo was tijdelijk voor het verkeer afgesloten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen