Huiskamer in Kloosterkerk blijft nog gesloten

Print
Huiskamer in Kloosterkerk blijft nog gesloten

De Kloosterkerk in Valkenburg. Afbeelding: archief De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De huiskamer in de Kloosterkerk in Valkenburg blijft voorlopig nog dicht. De huiskamer, een ontmoetingsplek voor ouderen, sloot halverwege maart vanwege de maatregelen rond het coronavirus.

Vrijwilligers van de huiskamer hebben de bezoekers waar een telefoonnummer van bekend is halverwege mei gebeld om een praatje te maken. Daaruit bleek dat iedereen de ontmoetingen in de huiskamer mist. In de loop van augustus zullen de vrijwilligers opnieuw een belronde doen. Ook wordt dan gekeken naar mogelijkheden om de huiskamer weer te openen.

Onlangs werd duidelijk dat de gemeente Valkenburg aan de Geul, die de huurlasten voor haar rekening neemt, doorgaat met het huiskamerproject. Het project is vorig jaar bij wijze van proef opgestart.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen