Hurkmans Groep nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard

Print
Hurkmans Groep nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard

Afbeelding: Fortuna Sittard

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard heeft met Hurkmans Groep een hoofdsponsor voor het seizoen 2020/2021 gevonden.

Het in Someren gevestigde bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwaterprojecten was het afgelopen jaar al shirtsponsor van de ploeg uit Sittard, maar deelde die positie met drie andere sponsoren. Komend seizoen groeit Hurkmans door tot hoofdsponsor.

Eén shirtsponsor

Het was een wens van Fortuna om voor komend seizoen terug te keren naar één shirtsponsor en de club is dan ook blij dat dit gelukt is. „Geweldig dat het gelukt is in deze COVID 19-tijd een hoofdsponsor van dit kaliber te strikken. De wereld staat in brand, bedrijven kampen met veel onzekerheden en hebben het moeilijk. Dan is het extra mooi dat de meest prominente sponsorpropositie op deze manier wordt ingevuld”, aldus commercieel manager Jiry Funke.

Hans van de Ven, CEO van de Hurkmans Groep, is ook bijzonder tevreden met het feit dat de naam van zijn bedrijf komend seizoen op het shirt van Fortuna prijkt: „De slogan van Fortuna ‘Samen Noa Veure!’ past naadloos bij Hurkmans. Onze ambitie in Limburg is groot en die gaan wij samen met Fortuna verwezenlijken.”