Verkeersruzie loopt uit de hand: auto klemgereden en schot gelost

Print
Verkeersruzie loopt uit de hand: auto klemgereden en schot gelost

Afbeelding: ANP

Heerlen / Hoensbroek -

Een verkeersruzie in Heerlen is vrijdagmiddag ernstig uit de hand gelopen. Een 26-jarige man werd beschoten en mishandeld door inzittenden van een Porsche en een Volkswagen Golf.

De man uit Spaubeek reed rond 13.00 uur samen met zijn vriendin over de N281 vanuit Geleen richting Heerlen toen hij zag dat er vanuit de twee andere wagens met blikjes werd gegooid. De auto van het slachtoffer werd daarbij geraakt door een blikje, waarna er irritatie ontstond.

De twee auto’s dwongen de man uit Spaubeek vervolgens om de afrit richting Hoensbroek op te rijden. Onderaan de afrit werd zijn auto klemgereden en werd hij mishandeld door de inzittenden. De vriendin van het slachtoffer werd daarbij bedreigd met een wapen en een van de belagers schoot ook gericht op de man. Hij werd niet geraakt. Door de mishandeling liep hij wel verwondingen op.

De verdachten gingen er vervolgens vandoor en zijn sindsdien spoorloos.

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met mensen die de ruzie op de afrit gezien hebben. Zij kunnen zich via de gebruikelijke kanalen melden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →